back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς: «Τελικός για εμάς το ματς με τη Βικτόρια»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα είναι καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ματς.

Παράλληλα ο Πορτογάλος προπονητής χαρακτήρισε το ματς με τους Τσέχους τελικούς και τόνισε πως θέλει την πρόκριση για να δώσει χαρά και στον κόσμο και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς

Πόσο θα βοηθήσει τον σύλλογο η παρουσία του Μεριά στο Κόπα Άφρικα και το γεγονός ότι ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης;
«Θέλω να συγχαρώ τον Γιασίν για την πορεία του στο Κόπα Άφρικα. Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για τον ίδιο και γύρισε πιο πλούσιος απ’ αυτό. Έδειξε την εμπειρία του και την κλάση του ως ποδοσφαιριστής. Είμαστε πολύ περήφανοι που εκπροσώπησε την ομάδα μας. Μίλησα μαζί του από την πρώτη στιγμή και τον ρώτησα αν χρειάζεται διακοπές γιατί δεν έχει ξεκουραστεί και μου είπε «όχι» και ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό δείχνει το πνεύμα που χρειαζόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και είναι μαζί μας για να μας βοηθήσει».

Το 0-0 είναι πονηρό αποτέλεσμα. Θεωρείτε ότι πρέπει να διασφαλίσετε πρώτα το μηδέν ή θα παίξετε επιθετικά από την αρχή;
«Πιστεύω ότι μέσα στη διάρκεια της χρονιάς έχουμε 6-7 παιχνίδια που μπορούν να θεωρηθούν τελικοί. Για εμάς το αυριανό παιχνίδι είναι υψίστης σημασίας και είναι ένα από αυτά. Το ίδιο συμβαίνει και για τη Βικτόρια που μπορεί να προσφέρει βαθμούς στη χώρα της, που πέρσι κατάφερε να πάει πολύ καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το γεγονός πως η Τσεχία βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία είναι κάτι που το οφείλει και στη Βικτόρια. Δεν θα σας αποκαλύψουμε τη στρατηγική. Υπολογίζουμε στη βοήθεια των φιλάθλων μας. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα ότι έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας και θα προσπαθήσουμε όλοι μας για την πρόκριση».

Είχατε σταθεί στο τελείωμα των φάσεων με την Πλζεν. Δουλέψατε πάνω σε αυτό;
«Είχαμε όντως προβλήματα όσον αφορά στην τελική πάσα. Είχαμε προβλήματα γιατί ήμασταν έξυπνοι στη διαχείριση της μπάλας. Υπήρχαν στιγμές που εμείς είχαμε την ανωτερότητα και άλλες τη χάναμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάνουμε την τελική μπαλιά. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τη στρατηγική. Μπορείτε να καταλάβετε ότι παίζουμε για να κερδζουμε και αυτό θα κάνουμε μπροστά στον κόσμο μας. Χρειάζεται υπομονή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα γιατί θα υπάρξουν και στιγμές που δεν θα τα καταφέρνουμε μέσα στον αγώνα. Θα κάνουμε τα πάντα, όμως απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Η περίπτωση του Μεριά είναι λίγο περίεργη γιατί δεν έχει ξεκουραστεί. Πιστεύετε ότι είναι προτιμότερο οι ποδοσφαιριστές να ξεκουράζονται;
«Ο Γιασίν βρίσκεται εδώ πανέτοιμος γεμάτος αυτοπεποίθηση και με μεγάλο κίνητρο για το μεγάλο παιχνίδι. Του δώσαμε κάποιες μέρες ξεκούραση. Ξέρουμε ότι η χρονιά θα είναι μεγάλη θα διαχειριστούμε τις συμμετοχές του. Επειδή το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για εμάς και δήλωσε διαθέσιμος μπορώ να σας πω ότι θα είναι μαζί μας και θα παίξει για την ομάδα μας, ενώ θα προσπαθήσουμε να τον ξεκουράσουμε στη διάρκεια της σεζόν».

Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εσάς ότι αύριο είναι και τα γενέθλια του κ. Μαρινάκη;
«Σίγουρα είναι στόχος μας να προσφέρουμε αυτό το δώρο στα γενέθλια του προέδρου μας. Εκτός από αυτό θα έχουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα είναι βελτιωμένη και καλύτερη από το πρώτο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση και να προσφέρουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο και τον πρόεδρο μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα