back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Volotea: Ακύρωσε πτήση από Μύκονο – Με πλοίο της γραμμής επέστρεψαν οι επιβάτες

Διαβάστε επίσης

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Volotea, που επρόκειτο να ταξιδέψουν στις 7 το απόγευμα της Κυριακής από την Μύκονο προς την Αθήνα.

Η ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ειδοποίησε με γραπτό μήνυμα τους πελάτες της, λίγες ώρες πριν, ότι η πτήση ματαιώνεται και ότι θα ταξιδέψουν με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.

Οι λόγοι ματαίωσης της πτήσης παραμένουν άγνωστοι, καθώς οι υπεύθυνοι της εταιρείας στην Ελλάδα δεν έδωσαν κάποια εξήγηση, ούτε στους επιβάτες ούτε στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που κατακλύζουν με ερωτήματα τα γραφεία της Volotea.

Oι επιβάτες πάντως βίωσαν μια πρωτόγνωρη ταλαιπωρία, όταν πληροφορήθηκαν πως η πτήση V74157 δεν θα πραγματοποιηθεί, όχι μόνο γιατί αναγκάστηκαν να επιστρέψουν μέσω της ακτοπλοΐας, αλλά γιατί πολλοί εξ αυτών, κυρίως ξένοι τουρίστες, έχασαν τις ανταποκρίσεις τους στην Αθήνα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.

Ταλαιπωρία βίωσαν και για οι επιβάτες της πτήσης με αριθμό V7 4266 της ισπανικής εταιρείας από την Αθήνα για τη Ρόδο. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από τον Διεθνή Αερολομένα Αθηνών στις 9 παρά 10 το πρωί της Κυριακής με προορισμό τη Ρόδο, ωστόσο τελικά αναχώρησε στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, δηλαδή με πάνω από 17 ώρες καθυστέρηση.

Ισ.Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα