back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: «Κανείς δεν εξαιρείται από την ελάφρυνση του ΕΝΦΙΑ»

Διαβάστε επίσης

Στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε από το βήμα της Βουλής, με αυτόν τον τρόπο «χαλαρώνει επιτέλους η θηλιά που έπνιγε τους συμπολίτες μας».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, το Κουνοβούλιο «θα ψηφίσει εντός των επόμενων ωρών ένα από τα νομοσχέδια που θα αποτελέσουν την πυξίδα μας για μια ολόκληρη τετραετία. Είχαμε και έχουμε σχέδιο που φέρνει άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα».

«Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ανταποκρίνεται στην προεκλογική μας δέσμευση, να ελαφρύνουμε τους συμπολίτες μας από τη βαριά φορολογία και μάλιστα νωρίτερα από ό,τι προβλεπόταν. Ευνοεί ταυτόχρονα εκατομμύρια νοικοκυριά, επαγγελματίες και επιχειρήσεις…», επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Και τόνισε πως «έχει ξεκάθαρο πρόσημο, που αφορά όλους, κυρίως τους πιο αδύναμους»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στον ΕΝΦΙΑ, για τον οποίο τόνισε πως «κανείς δεν εξαιρείται από αυτήν τη γενναία ελάφρυνση, που κλιμακώνεται δίκαια, ανάλογα την αξία του ακινήτου».

«Κανείς δεν εξαιρείται από την γενναία ελάφρυνση του ΕΝΦΙΑ, μια ελάφρυνση η οποία κλιμακώνεται δίκαια ανάλογα με την αξία των ακινήτων», τόνισε.

«Έχουμε ξεκάθαρη κοινωνική και πολιτική στόχευση. Να απελευθερωθούν οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και δημιουργία νέου πλούτου με μερίδιο για όλους», υπογράμμισε.

«Η πολιτική μας κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών καθώς είμαστε η παράταξη που υποσχέθηκε λιγότερα και πράττει ως κυβέρνηση περισσότερα και γρηγορότερα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας πως πρόθεση του είναι να απελευθερωθούν οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και η δημιουργία νέου πλούτου με μερίδιο για όλους.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα