back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ατρόμητος-Στρέντα 3-2: Αγχώθηκε αλλά πήρε την πρόκριση

Διαβάστε επίσης

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ατρόμητος που επικράτησε 3-2 της Στρέντα και πήρε την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό του Europa League, όπου τον περιμένει η Λέγκια Βαρσοβίας.

Ένα ματς που πήγαινε για θρίαμβο του Ατρόμητου, έγινε θρίλερ, αλλά ευτυχώς στο τέλος όλα κύλησαν ομαλά. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 3-2 της Ντουνάισκα Στρέντα και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θ’ αντιμετωπίσουν την Λέγκια. Μέσα σε 5 λεπτά οι Κατράνης στο 22’ και Μανούσος με πέναλτι στο 28’ έκαναν το 2-0, σε μια πρόκριση που έμοιαζε πλέον θριαμβευτική.

Ωστόσο η καθίζηση για 25 λεπτά στην επανάληψη από τους Περιστεριώτες και τα πολλά λάθη, έκαναν μια βέβαιη πρόκριση θρίλερ. Οι Σλοβάκοι με τα γκολ των Ραμίρεζ στο 54’ και Καλμάρ με πέναλτι στο 72’ έφεραν το ματς στο 2-2 και τις καρδιές των φίλων του Ατρόμητου να χτυπάνε γρήγορα από την αγωνία.

Οι Σλοβάκοι ήθελαν ένα ακόμα γκολ για να κάνουν μία επική ανατροπή και να…κλέψουν την πρόκριση. Ευτυχώς όμως μια κεφαλιά του Σπύρου Ρισβάνη στο 77’ μετά από μία ακόμα ασίστ του Ούμπιδες, λύτρωσε τους Περιστεριώτες που πρέπει να βελτιωθούν για να αντιμετωπίσουν την πιο ισχυρή από τους Σλοβάκους, Λέγκια Βαρσοβίας την επόμενη εβδομάδα.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ούμπιδες (88′ Νάτσος), Ενσικουλού (, Μανούσος, Βέλλιος (60’ Καχίλα)

Ντουνάισκα Στρέντα (Χιμπάλα): Γέντλιτσκα, Όραβετς (62’ Βεσελόβσκι), Κρούζλιακ, Βίντα, Μπλάκμαν, Κόστρνα, Κάλμαρ, Ρόναν, Τσμέλικ (46’ Κρίστοφερ Βίντα), Ταϊβό, Ραμίρεζ

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα