back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΕΟΚ- Γ.Βασιλακόπουλος: “Δεν είναι κάποια παιδιά εδώ αλλά θα πρέπει να μνημονεύονται”

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος εξέφρασε τη λύπη του που κάποια από τα παιδιά που βοήθησαν την Εθνική να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα βρεθούν στα τελικά της Κίνας.

Στην παρουσίαση της Εθνικής ομάδας βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας που θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του μήνα. Αναφέρθηκε επίσης στους παίκτες που δεν θα βρεθούν στη διοργάνωση και τόνισε ότι τα ονόματά τους πρέπει να μνημονεύονται για την συμμετοχή τους στην πρόκριση της ομάδας.

Σχετικά με τη συνεργασία με την Eurobank, ο Βασιλακόπουλος είπε: “Κλείνουμε δύο δεκαετίες συνεργασίας που είναι πρωτοφανής στο επίπεδο του παγκόσμιου αθλητισμού. Η συνεργασία αυτή άρχισε με επιθυμία της κυρίας Λάτση και από τότε ζήσαμε μεγάλες στιγμές, γιατί αυτή η συνεργασία συνέβαλε στο να μπει το ελληνικό μπάσκετ σε μια άλλη τροχιά. Η συμβολή της Eurobank σε μια προβληματική περίοδο ήταν καταλυτική για το ελληνικό μπάσκετ.

Για το ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική: “Το ελληνικό μπάσκετ πάει πολύ καλά, γιατί κάποιοι γκρινιάζουν. Έχει υποδομή και είναι καλά θεμελιωμένο. Ο Έλληνας παίκτης εκπροσωπείται σήμερα εδώ από τους παίκτες του ανώτατου επιπέδου, τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας. Είμαστε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που προκρίθηκε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με μια ομάδα που συγκροτήθηκε με μεγάλες δυσκολίες. Τα παιδιά γνωρίζουν τις δυσκολίες, τις αντιθέσεις και τις αντιφάσεις. Οφείλω να συγχαρώ αυτά τα παιδιά, ορισμένοι δεν είναι εδώ και λυπάμαι, αλλά πρέπει να μνημονεύουμε τη συμβολή τους.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: “Προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ταξίδι που πιστεύω πως θα είναι επιτυχές. Θα είμαστε όλοι, έστω και νοερά, εκεί για να συμβάλουμε και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αθλητικό αποτέλεσμα, με τη συμβολή και του μεγάλου μας χορηγού. Πιστεύω πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα