back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ προκρίθηκε η Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε απέναντι στην qualifier Γιαπωνέζα Μάγιο Χίμπι αλλά κατάφερε με μία σπουδαία ανατροπή να προκριθεί στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ.

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλες διακυμάνσεις και πολλών αβίαστων λαθών για τη Σάκκαρη, η 24χρονη Ελληνίδα βρήκε τις λύσεις απέναντι στο Νο265 στον κόσμο, Μάγιο Χίμπι και την κέρδισε με 4-6, 6-4, 6-2.

Η Χίμπι δυσκόλεψε πολύ τη Μαρία, την μπλόκαρε αρχικά οδηγώντας την σε πολλά αβίαστα λάθη ενώ δεν βρήκε ρυθμό και στο σερβίς της.

Η Σάκκαρη έμεινε με σετ πίσω ενώ και στο δεύτερο ήταν ασταθής, δέχτηκε break, πριν καταφέρει να ισοφαρίσει σε 1-1 όταν η Χίμπι σέρβιρε στο 4-5.

Στο τρίτο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέβαλε την κυριαρχία της μειώνοντας στο ελάχιστο τα αβίαστα λάθη και σερβίροντας καλύτερα, με αποτέλεσμα να πάρει εύκολα σετ, νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

Συνεχίζει και φέτος λοιπόν την πολύ καλή παράδοση που έχει στο Σαν Χοσέ, καθώς μετά την παρουσία της στον περσινό τελικό, φέτος βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά όπου την περιμένει ένα δυνατό ντέρμπι με αντίπαλο την Ελίνα Σβιτολίνα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα