back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τη Δευτέρα η συνάντηση Αυγενάκη – ΕΠΟ, Super League, UEFA

Διαβάστε επίσης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, την ερχόμενη Δευτέρα θα συναντηθεί με τους Πετρ Φούσεκ, Ευάγγελο Γραμμένο και Μηνά Λυσάνδρου.

Όπως έγινε γνωστό, την ερχόμενη Δευτέρα στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, αλλά και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητηθούν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες μετά το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε από την επιθυμία της ΕΠΟ να φέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο την πολυϊδιοκτησία, αλλά και την επιθυμία της να πραγματοποιήσει αλλαγές στις ποινές που αφορούν θέματα βίας.

Αλλαγές που προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης, τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και απαίτησε να πάρει πίσω τις αλλαγές σε ΚΑΠ και Πειθαρχικό Κώδικα. Λίγες ώρες αργότερα η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απέσυρε την σκανδαλώδης διάταξη, η οποία θα επέτρεπε σε ιδιοκτήτη ΠΑΕ να αποκτήσει μετοχές και σε άλλη ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, δέχθηκε έντονη κριτική από την UEFA για τον τρόπο που επιχειρήθηκε να σβηστεί η ποινή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα