back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βαριά καμπάνα αναμένει την Κραϊόβα, αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League

Διαβάστε επίσης

Η Κραϊόβα αναμένεται να τιμωρηθεί με τουλάχιστον ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ματς με τη Χόνβεντ, κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα γίνει χωρίς κόσμο.

Η Κραϊόβα πήρε την πρόκριση επί της Χόνβεντ στην διαδικασία των πέναλτι, όμως το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα επεισόδια και την ημίωρη διακοπή, λόγω του τραυματισμού του διαιτητή από φωτοβολίδα. Συγκεκριμένα, η τιμωρία της για όσα συνέβησαν στο χθεσινό ματς με τους Ούγγρους είναι δεδομένη και θα επιβληθεί το λιγότερο ποινή τουλάχιστον μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στους Ρουμάνους.

Η τιμωρία θα έχει ισχύ από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, δηλαδή αυτό με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να γίνει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. ΑΕΚ και Κραϊόβα θα μονομαχήσουν για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League σε δυο ματς χωρίς κόσμο, αφού και η Ένωση κουβαλάει ποινή από τα περσινά επεισόδια με τον Άγιαξ και θα την εκτίσει στα προκριματικά.

Όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Κραϊόβα καταγράφηκαν και είναι άκρως επιβαρυντικά. Μάλιστα οι Ρουμάνοι είναι υπότροποι από τις 9 Αυγούστου του 2018 από ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας. Τότε τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και μία επιπλέον με διετή αναστολή, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ, οπότε είναι σχεδόν σίγουρη και η τιμωρία τους για μια ακόμη φορά από την UEFA που είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοια θέματα..

Δείτε τον τραυματισμό του διαιτητή

https://youtu.be/j-qagk9Uh6Y

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα