back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Βουλιάζει» το λιμάνι του Πειραιά – Παράταση 10 λεπτά στον απόπλου πλοίων

Διαβάστε επίσης

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου, με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά να είναι αυξημένη σε σχέση με τα περσινά επίπεδα.

Η έξοδος, σε συνδυασμό με την εκτέλεση έργων στη λεωφόρο Κηφισού, έχει προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση  ενώ εξαιρετικά αυξημένη είναι η κίνηση και στην παραλιακή, όπως και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο , σήμερα αναμένεται να αναχωρήσουν 29 πλοία από τον Πειραιά και 15 από τη Ραφήνα. Επίσης 48 δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Οι αρχές καλούν τους ταξιδιώτες να βρίσκονται αρκετή ώρα νωρίτερα στις πύλες αναχώρησης.

Λόγω της αυξημένης κίνησης και της καθυστέρησης άφιξης των εκδρομέων στο λιμάνι,  αποφασίστηκε η χορήγηση 10λεπτης παράτασης στον απόπλου των πλοίων, προκειμένου όλοι οι ταξιδιώτες να μπουν στα πλοία.

Σημειώνεται ότι και χθες η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης για να επιβλέψει την κατάσταση.

Αυξημένη κίνηση στα ΚΤΕΛ

Αυξημένη κατά 20% σε σχέση με τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, σύμφωνα με τον υπεύθυνο των ΚΤΕΛ, Παναγιώτη Βρεττό, που μίλησε στον Αθήνα 9.84.

Διπλάσια επίσης είναι, σε σχέση με πέρσι την ίδια εποχή, η κίνηση στα ΚΤΕΛ της Λιοσίων, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του σταθμού Δημήτρη Κολυδρίνη, που μίλησε επίσης στον Αθήνα 9.84.

Η έξοδος των αδειούχων αναμένεται να κορυφωθεί το σαββατοκύριακο.

Newsroom Αθήνα 9.84

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα