back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Διαβάστε επίσης

Η «καυτή» Τούμπα ανοίγει τις πόρτες στον ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα play off του Champions League, αντιμετωπίζοντας τον Άγιαξ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 20:00-Open TV, τον Αγιαξ, στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για να ελπίζει σε πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στο Αμστερνταμ.

Ο Φερέιρα έχει στην αποστολή τον Ομάρ Ελ Καντουρί και αναμένεται να του δώσει θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Μαροκινός μέσος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις στη μέση, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση.

Η 11αδα του ΠΑΟΚ αυτή αναμένεται να αποτελείται από τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο και Γιαννούλης ενώ στα χαφ το δίδυμο θα είναι Ελ Καντουρί και Εσίτι. Στις πτέρυγες οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά με τους Πέλκα και Άκπομ να είναι το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟΚ σε διάταξη 4-4-2 από τον Φερέιρα.

Στον Αγιαξ υπολογίζεται κανονικά ο νεοαποκτηθείς Έντσον Άλβαρες, αλλά και ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, ο οποίος λέγεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ αμφίβολος είναι ο Νταβίντ Νέρες. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ονανά. Στο κέντρο της άμυνας οι Μαρτίνες και Σουρς και στα άκρα οι Φέλτμαν (δεξιά) και Ταλιαφίκο (αριστερά). Στα χαφ οι Μαζραουί, Μάρτινς και Φαν Ντε Μπεκ. Στην επίθεση στην κορυφή ο Τάντιτς έχοντας δεξιά και αριστερά τους Νέρες και Ζίγιεκ.

Η Τούμπα αναμένεται κατάμεστη καθώς δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. ενώ στη θύρα 8 θα καθίσουν οι οπαδοί του Άγιαξ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα