back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άδοξο τέλος για τη Σάκκαρη στο Τορόντο

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να συνεχίσει την καλή παρουσία της των τελευταίων εβδομάδων στο WTA Tour, καθώς αποκλείστηκε άδοξα στον πρώτο γύρο του Rogers Cup στο Τορόντο.

Η Σάκκαρη ηττήθηκε 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-7) από την Αμερικανίδα qualifier, Άλισον Ρίσκε Νο37 της παγκόσμιας κατάταξης, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour. Μάλιστα το παιχνίδι έδειχνε να γέρνει προς την πλευρά της Μαρίας, όταν στο tie break του τρίτου σετ προηγήθηκε με 6-3 και δεν κατάφερε να κλείσει το σετ και να πάρει τη νίκη.

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το πρώτο σετ με 6-4 και “απάντησε” η Αμερικανίδα κατακτώντας το δεύτερο με 6-2 (“έσπασε” τρεις φορές το σερβίς της Σάκκαρη).

Η πρόκριση παίχθηκε στο “χιτσκοκικό” 13ο γκέιμ του 3ου σετ, το οποίο κατέκτησε η Άλισον Ρίσκε και προκρίθηκε στον β’ γύρο του Rogers Cup. Η Σάκκαρη έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, καθώς προηγήθηκε 6-3, αλλά η Αμερικανίδα με μία απίστευτη ανατροπή έκανε επί μέρους 1-5, πήρε το tie break με 9-7 και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του τουρνουά .

Αυτή ήταν μία «κακή» ήττα για τη Μαρία κυρίως από ψυχολογικής άποψης και τώρα πρέπει

να την διαγράψει από το μυαλό της διορθώνοντας τα λάθη της, προκειμένου να πάει στο Σινσινάτι την επόμενη εβδομάδα το οποίο είναι το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Αμερικανικό Όπεν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα