back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για τη μάχη της Πόλης ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη αντιμετωπίζοντας την Μπασάκσεχιρ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έτοιμος να διεκδικήσει προβάδισμα πρόκρισης έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπασακσεχίρ, με τον Πέδρο Μαρτίνς όμως να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για τις επιλογές του στην αρχική 11αδα.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει ξανά πολλές δοκιμές. Όμως φαίνεται πως ρελικά θα στηριχθεί στην ίδια 11αδα που ξεκίνησε το ματς με την Πλζεν στο Καραϊσκάκη. Εκτός κι αν ο Πορτογάλος τεχνικός επιφυλάσσει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ο Μαρτίνς δοκίμασε σχήμα και με τον Καμαρά στην προπόνηση επί τουρκικού εδάφους αλλά όλα δείχνουν πως θα εμπιστευτεί ξανά τον Βαλμπουενά στην βασική εντεκάδα της ομάδας του. Εξάλλου ο Γάλλος παίζει σε γνώριμα “λημέρια”, αφού πέρσι αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Φενερμπαχτσέ.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την βραδινή αναμέτρηση με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρα και Γκερέρο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα