14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός 0-1: Άλμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Champions League

Διαβάστε επίσης

Με χρυσό γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 53ο λεπτό, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη και έκανε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. «Ηρωας» στο 92′ ο Ζοσέ Σα, απέκρουσε πέναλτι των Τούρκων.

Άλμα πρόκρισης έκανε ο Ολυμπιακός μέσα στην Τουρκία. Επικράτησε με 0-1 της Μπασάκσεχιρ χάρη σε ένα γκολ του Μασούρα στο 53’ μετά από εκπληκτική συνεργασία των Ομάρ, Ποντένσε και Βαλμπουενά και σε έξι βράδια στο Καραϊσκάκη θα έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση για τα πλέι-οφ του Champions League.

Τεράστια εμφάνιση από τον Σα που ξεπέρασε το λάθος του στο πρώτο ημίχρονο που παραλίγο να κοστίσει και έπιασε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο με αποκορύφωμα το πέναλτι του Βίτσκα στις καθυστερήσεις.

Στα ευχάριστα της βραδιάς, εκτός από τη νίκη στην Τουρκία, το γεγονός ότι η Μπασάκσεχιρ δεν θα φέρει στην Αθήνα τον «κινητήριο μοχλό» της στον άξονα, τον Καβετσί που αποβλήθηκε. Μοναδική παραφωνία για τους ερυθρόλευκους ο Μπρούνο που στα λίγα λεπτά της συμμετοχής του έκανε δύο φορές χέρι, το δεύτερο εντός περιοχής, από το οποίο προήλθε το πέναλτι των Τούρκων.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (Οκάν Μπουρούκ): Γκιονούκ, Καισαρά, Γκετζού, Βιέιρα, Κλισί, Βίτσκα, Τεκντεμίρ, Καχβέτσι, Ρομπίνιο, Κριβελί, Γκουλμπράντσεν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρα και Γκερέρο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα