back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς: «Έχουμε ακόμα 90 λεπτά για την πρόκριση»

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ, υποστήριξε πως η ομάδα του έχει προβάδισμα πρόκρισης ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε πως απομένουν ακόμα ενενήντα λεπτά για να κριθεί η πρόκριση, κρατώντας χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς την επόμενη Τρίτη στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Είστε ο τρίτος προπονητής του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκές νίκες. Σύνολο οκτώ! Τι λέει αυτό για εσάς και για την ομάδα;

«Είναι στατιστικά τα οποία δείχνουν ότι είναι καλό να κερδίζεις. Σε σχέση με το που θέλουμε να φτάσουμε, είμαστε πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο που είναι πρωταγωνιστής στην Τουρκία και υποψήφιος για τον τίτλο. Αν θέλουμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και ποιοτικοί. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα».

Πόσο διαφορετικό είδατε τον Ολυμπιακό σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για τα παράπονα για τη διαιτησία που έκαναν οι Τούρκοι;

«Για το δεύτερο ερώτημά σας δεν θέλω να απαντήσω. Σε σχέση με το πρώτο ερώτημα, είμαστε βελτιωμένοι, μεσολάβησαν 15 μέρες και η ομάδα ήταν καλύτερη. Σε γενικές γραμμές είναι ότι παρόλο που μπήκαμε με έντονη προσωπικότητα τα πρώτα 10-15 λεπτά, είχαμε την κατοχή και καταφέραμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Δείξαμε εξυπνάδα. Αλλά μετά χάσαμε τον έλεγχο και έτσι τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ δυνατά και στη συνέχεια πετύχαμε το γκολ. Τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα παρότι είχαμε ξανά την κατοχή της μπάλας, έπρεπε να δείξουμε καλύτερη εικόνα δεν το κάναμε. Εκεί έγιναν πολλά ατομικά λάθη, χάσαμε τη συνοχή μας και τη σταθερότητα στην απόδοσή μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο δεύτερο παιχνίδι, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με το σημερινό ματς».

Έχει πια το προβάδισμα ο Ολυμπιακός;

«Πράγματι σήμερα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγο να κερδίζεις εκτός έδρας, όμως επαναλαμβάνω ότι απομένουν 90 λεπτά στα οποία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα