back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στη Λαμία – Οδηγός ΙΧ έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα – Νεκρός ένας 15χρονος

Διαβάστε επίσης

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 15χρονο ποδηλάτη στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας όταν ένας 44χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε παρέα νεαρών ποδηλατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα τον 14χρονο που λίγο αργότερα  κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω, και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Ξαφνικά στο ύψος του «Γκλαντζούνη», ένα Audi που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, προς Καραβόμυλο, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, είχε όμως μεγάλη ταχύτητα.

Έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο. O oδηγός του οχήματος συνελλήφθη.

ΠΗΓΗ: Lamiareport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα