back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέγκια-Ατρόμητος 0-0: Άντεξε στη Βαρσοβία και όλα θα κριθούν στο Περιστέρι

Διαβάστε επίσης

Ένας ψυχωμένος Ατρόμητος άντεξε στην πίεση της Λέγκια, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, πήρε ένα πολύτιμο εκτός έδρας 0-0 και η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League θα κριθεί στο Περιστέρι.

Ο Γκβίλα στο 20΄έκανε επικίνδυνο γύρισμα, αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στη φάση, με τον Ατρόμητο να “γλιτώνει”, σε μία δύσκολη φάση στα καρέ της ελληνικής ομάδας.

Από κει και πέρα το ημίχρονο κύλησε στα μέτρα του Ατρόμητου. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου… απονεύρωσαν την επίθεση της Λέγκια Βαρσοβίας και δεν άφησαν να απειληθεί η εστία του Μέγερι. Οι Πολωνοί έφταναν μέχρι τα όρια της περιοχής χωρίς όμως να βρίσκουν τον τρόπο να διεισδύσουν αποτελεσματικά.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ατρόμητος δέχτηκε μεγάλη πίεση από τη Λέγκια. Στο 50΄Ο Νοβίκοβας εκτέλεσε ένα φάουλ με το αριστερό, ο Μέγιερι βρήκε ελάχιστα τη μπάλα, αλλά ήταν αρκετό για να της αλλάξει πορεία και αυτή να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να πάει κόρνερ. Στο 74΄νέο δοκάρι για τουςγηπεδούχους. Ο Καρλίτος έκανε την εκτέλεση του φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι και το μηδέν παρέμεινε.

Στο 82′ τρομερή επέμβαση του Μέγιερι. Ο Λουκίνας από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με τον Μέγιερι να απομακρύνει τη μπάλα και να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 89′ νέα φάση στα καρέ του Ατρόμητου. Ο Νουβίκονας βρέθηκε σε θέση για γκολ έκανε το σουτ έδιωξε ο Μέγιερι και εν συνεχεία ο Ταλόσα απομάκρυνε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

Λέγκια: Μαγιέσκι, Λέβτσουκ, Άντολιτς, Γκβίλα, Ρότσα, Νοβικόβας, Αντρέ Μαρτίνς, Βέσοβιτς, Γιεντρεγτζικ, Λουκίνιας και Κουλένοβιτς.

Ατρόμητος: Μέγερι, Κατράνης, Γούτας, Κάχιλα, Ρισβάνης, Νάτσος, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Μανούσος, Βέλλιος

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα