back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας: Πρωτιές για Τεντόγλου, Παπαχρήστου και Στεφανίδη

Διαβάστε επίσης

Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Βούλα Παπαχρήστου και η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε νικητής στο μήκος με 8,30 μ. (1,8). Ο Έλληνας άλτης ξεκίνησε τον αγώνα με προσπάθεια στα 7,00 μ., αποτέλεσμα άλματος που δεν ολοκλήρωσε, συνέχισε με άκυρο και στην τρίτη προσπάθεια δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την πίεση που είναι δημιουργηθεί, καθώς στην πραγματικότητα είχε μόλις μία ευκαιρία να μπει στην τετράδα και να εκτελέσει και το τέταρτο άλμα του, αφού έκανε 8,30 μ. και “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες τον αγώνα.

Στο τριπλούν γυναικών η Βούλα Παπαχρήστου στέφθηκε νικήτρια με άλμα στα 14,48 μ. (1,8) σε έναν αγώνα όπου είχε δύο μεγάλα άκυρα άλματα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε το 14,48 μ. στην δεύτερη προσπάθεια της, στο ένα και μοναδικό έγκυρο άλμα της, αφού στις άλλες προσπάθειες κυνήγησε να πάει μακρύτερα από το φετινό της 14,51 μ., ωστόσο ήταν άκυρη.

Στον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε το αυτονόητο κατακτώντας την πρώτη θέση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε καλύτερο άλμα στα 4.70μ., επίδοση που ήταν αρκετή προκειμένου να της δώσει την πρωτιά στο αγώνισμα στον τελικό του Ευρωπαϊκού στο Μπιντγκόζ της Πολωνίας.

Στέφανος Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα