back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στην Αργολίδα: Δύο νεκροί και μια τραυματίας σε σύγκρουση σκαφών – Στο λιμεναρχείο ο φερόμενος ως χειριστής του φουσκωτού

Διαβάστε επίσης

Αυτοβούλως και με το συνήγορό του παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα, ενώ έγινε αιματοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Τα τρία άτομα που επέβαιναν στην ξύλινη βάρκα που συγκρούστηκε με ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι ήταν αδέρφια. Νεκροί είναι ένας 70χρονος κι ένας 60χρονος άνδρας, ενώ μάχη για τη ζωή της δίνει η δίδυμη αδελφή του δεύτερου θύματος, η οποία έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Στο ταχύπλοο σκάφος, εκτός του χειριστή, επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους (02 άνδρες, 03 γυναίκες και 05 παιδιά). Στο πλαίσιο της προανάκρισης παραμένουν στο λιμεναρχείο.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα