back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άγιαξ-ΠΑΟΚ 3-2: Τον…εκτέλεσαν από τη βούλα «Αίαντας» και διαιτησία

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε ξανά στα μάτια τον Άγιαξ, ωστόσο ηττήθηκε 3-2 από τους πρωταθλητές Ολλανδίας στο Άμστερνταμ που είχαν και την διαιτητική εύνοια και έμεινε εκτός συνέχειας του Champions League.

Ένας εκπληκτικός και αποφασισμένος ΠΑΟΚ στάθηκε επάξια κόντρα στον Άγιαξ, ωστόσο έχασε 3-2 από τους Ολλανδούς στο Άμστερνταμ και τέθηκε εκτός Champions League. Στα playoffs του Europa League «υποβιβάζονται» οι νταμπλούχοι Ελλάδας οι οποίοι θα κυνηγήσουν την είσοδο τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 23’ με τον Μπίσεσβαρ, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 41’ με πέναλτι του Τάντιτς κι ενώ εννέα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος παίκτης αστόχησε από την «άσπρη βούλα».

Στο 79’ έγινε το 2-1 από τον Ταλιαφίκο, ενώ στο 85’ πάλι με πέναλτι ο Τάντιτς διαμόρφωσε το 3-1. Στο 94’ μείωσε ο Μπίσεσβαρ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν άλλο χρόνο για να κυνηγήσουν το γκολ πρόκρισης.

Δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία έχουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για τον καταλογισμό τριών πέναλτι.

ΑΓΙΑΞ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Φέλτμαν, Φαν ντε Μπέεκ (89’ Ντε Βιτ), Νέρες (78’ Χούντελαρ), Τάντιτς, Μαζράουϊ, Μπλιντ, Μάριν (46’ Ντεστ), Μαρτίνεζ, Ζίγετς, Ταλιαφίκο.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (79’ Μίσιτς), Καντουρί, Ζαμπά (71’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (63’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

Απόστολος Βαξεβανέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα