18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Έτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπασακσεχίρ στο Φάληρο στον επαναληπτικό αγάνα της νίκης του με 1-0 στην Τουρκία. Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν μόνο για τη νίκη απέναντι στους Τούρκους που θα κυνηγήσουν την ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης” τη Μπασακσεχίρ με στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στα playoffs του Champions Leagu και ένα βήμα πριν από τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν για τη νίκη και δεν θα επαναπαυθούν στο υπέρ τους 1-0 της Κωνσταντινούπολης. Δεν είναι μόνο η νίκη γοήτρου απέναντι στους Τούρκους, είναι τα 5 εκατ. ευρώ, είναι οι βαθμοί που θα δοθούν στην Ελλάδα αλλά και η φιλοδοξία για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Από την άλλη η Μπασακσεχίρ θα έρθει για να κυνηγήσει την πρόκριση στον Πειραιά. Εκτός έδρας πιθανότατα να είναι πιο επικίνδυνοι απ’ ότι στην έδρα τους καθώς έχουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα και ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει πολύ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει στο κλασικό 4-2-3-1. Ο Σα στο τέρμα, δεξιός μπακ ο Ελαμπντελαουί, αριστερός ο Τσιμίκας και στόπερ οι Σεμέντο και Μεριά. Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Μασούρα και Ποντένσε στα “φτερά” και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στην επίθεση.

Οι Γκιονούκ – Καϊσάρα, Πονκ, Βιέιρα, Κλισί – Αζουμπουΐκε, Αταμάχ – Βίστσα, Ρομπίνιο, Ελία – Κριβελί αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού στο σχήμα της Μπασακσεχίρ. Υπάρχει και ο Αρντά Τουράν, ο οποίος έλειψε από το πρώτο ματς.

Το “Γ. Καραϊσκάκης θα είναι κατάμεστο σε ένα ακόμη παιχνίδι, παρά τα μέσα Αυγούστου και τον κόσμο σε διακοπές με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να είναι ένα ακόμη…όπλο στην προσπάθεια της πρόκρισης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα