back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με 8 επίσημα παιχνίδια έρχεται η Κράσνονταρ

Διαβάστε επίσης

Τι έχει κάνει μέχρι τώρα στη σεζόν η Κράσνονταρ και τι έχει να αντιμετωπίσει πριν από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και πριν από τη ρεβάνς.

Η Κράσνονταρ θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για να παίξει το πρώτο ματς των playoffs με τον Ολυμπιακό, έχοντας δώσει συνολικά 8 ματς στη φετινή περίοδο, δηλαδή τα διπλάσια από την ελληνική ομάδα.

Στο ρωσικό πρωτάθλημα, η Κράσνονταρ θα αγωνιστεί για την 6η αγωνιστική εκτός έδρας ματς με τη νεοφώτιστη Ταμπόφ, σε ένα παιχνίδι που είναι βέβαιο πως θα υπάρχει άνθρωπος του Ολυμπιακού παρότι το κύριο μέρος τη «κατασκοπείας» θα έχει να κάνει με τα ματς που έδωσε η Κράσνονταρ εντός και εκτός έδρας εναντίον της Πόρτο. Το 0-1 της Ρωσίας και το 3-2 της Πορτογαλίας.

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Κράσνονταρ έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Λοκομοτίβ Μόσχας και την Άρσεναλ Τούλα. Πρώτη είναι η Ζενίτ με 13 βαθμούς και δεύτερη η Ροστόφ με 11.

Στην πρεμιέρα, η Κράσνονταρ υπέστη τη μοναδική έως τώρα ήττα της, εκτός έδρας από την Αχμάτ Γκρόζνι με 1-0.

Στα προκριματικά του Champions League με την Πόρτο και στο θριαμβευτικό 3-2, το σκορ άνοιξε ο Τόνι Βιλένα και στη συνέχεια πέτυχε δύο γκολ ο 19χρονος εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι μέχρι τώρα δεν έχει βάλει ακόμη γκολ ούτε ο Μάρκους Μπεργκ (που παίζει περισσότερο στην Ευρώπη σε σχέση με το πρωτάθλημα), ούτε ο Γάλλος σταρ της ομάδας, ο Ρεμί Καμπελά. Αλλά ούτε και ο Βραζιλιάνος στράικερ Άρι, ο οποίος μαζί με τον Μπεργκ και τον 20χρονο Ιγκνατίεφ διεκδικούν τη θέση του βασικού σέντερ φορ.

Έχει βάλει 11 γκολ και έχει δεχτεί 7. Τα γκολ των Ρώσων έχουν σκοράρει ο Ιγκνατίεφ (3 γκολ), ο Σουλεϊμάνοφ (3 γκολ), ο Βιλένα (2 γκολ) και από ένα Ναμίλ ενώ έχουν μπει υπέρ της δύο αυτογκόλ. Συνολικά σε 7 αγώνες έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα