back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φριντέτ: Το ΟΑΚΑ είναι πολύ… τρελό!

Διαβάστε επίσης

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος θα ξεκινήσει σύντομα προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός άσος έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος να δουλέψει και να πάρει τίτλους με τον Παναθηναϊκό και κατά την άφιξή του είπε: «Ήταν η καλύτερη επιλογή. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να με φέρει πριν μερικά χρόνια στην ομάδα, όμως δεν συνέβη αυτό.

Αυτή τη στιγμή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για μένα και την οικογένειά μου και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Έχουμε σπουδαίους παίκτες και σπουδαίους προπονητές και ελπίζω να είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα».

Σχετικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Το ΟΑΚΑ είναι πολύ… τρελό. Έχουμε τους πιο παθιασμένους οπαδούς σε όλη την Ευρώπη. Ελπίζω να τους κάνω υπερήφανους και να έχουμε μια ωραία χρονιά».

Για το τι θέλει να προσφέρει: «Δεν έχω παίξει ακόμα στην Ευρώπη, οπότε θα δούμε. Θα προσπαθήσω απλά να είμαι καλός παίκτης και συμπαίκτης. Να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα στο παρκέ, να είμαι σωστός και ο εαυτός μου, για να βοηθήσω την ομάδα. Πάντα είχα έφεση στο σκοράρισμα, αλλά πιστεύω πως μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα, όπως το να παίξω καλή άμυνα και να ηγηθώ της ομάδας. Να εξελίσσομαι κάθε ημέρα, να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω και να φέρω την νοοτροπία νικητή στην ομάδα».

Για το αν μίλησε καθόλου με τον Ρικ Πιτίνο: «Δεν έχω μιλήσει με τον Πιτίνο. Ξέρω πως ήταν εδώ πέρυσι και πήρε μια σημαντική εμπειρία. Νομίζω πως το ευχαριστήθηκε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός είναι μακριά από ένα Φάιναλ φορ από το 2012: «Νομίζω πως αυτός είναι ο στόχος όλων. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη το θέλουν αυτό. Αλλά δεν θέλω να βάζω παραπάνω πίεση από τώρα. Είναι κάτι που πρέπει να το βλέπουμε μέρα τη μέρα. Να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε σκληρά. Ξέρω πως είναι κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Πρέπει να σκέφτεσαι έτσι. Νομίζω όλοι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα