back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στην Κράσνονταρ

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 10μμ στο γήπεδο Καραϊσκάκη τη ρωσική Κράσνονταρ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των πλέι οφ του Champions League.

Η αποστολή των Πειραιωτών δεν θα είναι εύκολη απέναντι σε μία ομάδα που θέλει για πρώτη φορά να αγωνιστεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έδειξε άλλωστε τα δόντια της στο «Ντραγκάο» όταν και φιλοδώρησε την Πόρτο με τρία γκολ.

Οι Πειραιώτες μέχρι τώρα είχαν δύο πλεονεκτήματα και έφτασαν σε προκρίσεις επί της Βικτόρια και της Μπασακσεχίρ. Το ένα ήταν η έδρα που «μίλησε» και στις δύο περιπτώσεις και έδωσε προκρίσεις με τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη και να δίνει ώθηση στην ομάδα του. Το άλλο ήταν η άμυνα που κράτησε το μηδέν και στα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών.

Αυτά θέλει να τα εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός για να κάνει το πρώτο βήμα επιστροφής στη φάση των ομίλων του Champions League. Μαζί με τον κόσμο τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν κρατήσουν το μηδέν και να σκοράρουν κατά της επικίνδυνης Κράσνονταρ.

Όσον αφορά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τους Ρώσους αυτή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης με την προπόνηση που έγινε στον Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές δοκιμές, αλλά κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι περιμένουμε και αλλαγές στην ενδεκάδα.

Το σχήμα των δύο προκρίσεων είναι αυτό που θα εμπιστευτεί και στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Δηλαδή ο Ζοσέ Σα θα παίξει βασικός γκολκίπερ με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα στην άμυνα. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε.

Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ποντένσε, Μασούρας, από τους οποίους μάλιστα έχει ζητήσει ο Μαρτίνς να βοηθήσουν τα μέγιστα και στο αμυντικό κομμάτι. Ο Βαλμπουενά θα έχει τον επιτελικό του ρόλο και ο Γκερέρο θα ηγηθεί της επίθεσης.

Σήμερα το πρωί στον Ρέντη θα γίνει προπόνηση με τον Πέδρο Μαρτίνς να δουλεύει στις στατικές φάσεις. Έχει αποδειχτεί και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι οι στατικές φάσεις είναι όλη η δύναμη του Ολυμπιακού.

Επίσης θα γίνει και η τελευταία ανάλυση της Κράσνονταρ πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Καραϊσκάκη, το οποίο ασφαλώς θα είναι κατάμεστο.

 

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα