back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποθέωση για Αντετοκούνμπο στην άφιξη της εθνικής στην Κίνα

Διαβάστε επίσης

Στην Κίνα, όπου θα διεκδικήσει την διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί στο διάστημα 31 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται η Εθνική.

Η αποστολή που αναχώρησε χθες λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα με ενδιάμεση στάση τη Φρανκφούρτη προσγειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 (ώρα Ελλάδος) στη Σανγκάη.

Παρά την κούραση η διάθεση ήταν πολύ καλή και αρκετοί Κινέζοι και τουρίστες φωτογράφιζαν τα μέλη της ομάδας και ειδικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η Εθνική θα μεταβεί οδικώς στη γειτονική πόλη (απόσταση 102χλμ.) Σουτσόου, όπου και θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Atlas.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 12 παίκτες: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Στην Αθήνα παραμένει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος λογικά την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει για την Κίνα, αφού η θεραπεία στη γάμπα του πηγαίνει πολύ καλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα