back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του

Διαβάστε επίσης

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ χάρη στο τέρμα του Αμπένα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο τωνπλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν μπόρεσαν να εδραιώσουν την ανωτερότητά τους, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαν μάλιστα και δοκάρι σε ωραία προσπάθεια του Ζαμπά μόλις στο 7’, «πληρώνοντας» τις λάθος επιλογές σε τελικές πάσες και προσπάθειες…

Πολύ κρίσιμο το λάθος του Πασχάλακη στο 94’, το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο Αμπένα και σκόραρε σε κενή εστία, κρατώντας «ζωντανή» την σλοβάκικη ομάδα στην υπόθεση πρόκριση.

Στα αξιοσημείωτα και το γεγονός ότι ο Μάτος δέχθηκε κίτρινη κάρτα σήμερα, έφτασε τις τρεις και θα αναγκαστεί να λείψει από τη ρεβάνς της Τούμπας που θα γίνει σε μια εβδομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σλόβαν Μπρατισλάβας : Γκρέιφ, Μεντβέντεφ, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Λιούμπιτσιτς, Ντε Καμπς (77’ Νονό), Τσάβριτς (54’ Ρατάο), Χόλμαν, Μόχα (87’ Ντάνιελ), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ζαμπά, Εσίτι (76’ Ντόουγκλας Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80’ Στοχ), Πέλκας (66’ Σβιντέρσκι), Άκπομ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα