back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Αγκαλιάζει» την πρόκριση στους ομίλους ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί απόψε (22:00, Ote Sport 2 HD) το 4-0 του «Καραϊσκάκη» απέναντι στην Κράσνονταρ η οποία τον υποδέχεται στη Ρωσία.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν να κάνουν το τελευταίο βήμα προκειμένου να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση συλλόγων του πλανήτη.

Οι δύο ομάδες την προηγούμενη Τετάρτη είχαν μετρήσει τις δυνάμεις τους στην έδρα του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-0, αποτέλεσμα το οποίο καλούνται απόψε να υπερασπιστούν και να αφήσουν την Κράσνονταρ στο Europa League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να ακολουθήσει τη… συνταγή που τον έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής στα προκριματικά της διοργάνωσης και να μην προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι Σα στο τέρμα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο και Τσιμίκα στην άμυνα. Στα χαφ ο Μπουχαλάκης επανέρχεται δίπλα στον Γκιγιέρμε. Ποντένσε και Μασούρας θα αγωνιστούν στα άκρα και ο Βαλμπουενά θα έχει τον γνωστό του επιτελικό ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γκερέρο.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα