back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γερμανικός Τύπος: Ελλάδα σημαίνει δύναμη στο μπάσκετ

Διαβάστε επίσης

Στο μπάσκετ η Ελλάδα ήταν και παραμένει μία από τις μεγάλες δυνάμεις παγκοσμίως. Με αφορμή το παγκόσμιο κύπελλο που αρχίζει σε λίγες μέρες στην Κίνα, το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) δημοσιεύει προγνωστικά, τα οποία αναπαράγουν σήμερα οι περισσότερες γερμανικές εφημερίδες, από την Rheinische Post του Ντίσελντορφ μέχρι την Bild.

Σύμφωνα με αυτή την ανάλυση “ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πιο πολύτιμος παίκτης του ΝΒΑ στην περασμένη σεζόν, ηγείται της ελληνικής ομάδας. Στα φαβορί περιλαμβάνονται επίσης η Ισπανία, η Γαλλία και η Αυστραλία”.

Πάντως και η Γερμανία κατεβάζει μία δυνατή ομάδα με φιλοδοξίες. Στη φάση των ομίλων αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Γαλλία, αλλά και δύο θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Ιορδανία. Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα “στην επόμενη φάση μας περιμένουν δύο παιχνίδια με κορυφαίους αντιπάλους, όπως η Λιθουανία, η Αυστραλία ή ο Καναδάς. Δύο από τις τέσσερις ομάδες της δεύτερης φάσης θα καταφέρουν να προκριθούν στα προημιτελικά και εκεί …απειλούνται με μία μονομαχία απέναντι στις ΗΠΑ ή στην Ελλάδα”.

ΠΗΓΗ: Deutsche Welle

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα