back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λοβέρδος: Θα τους διαλύσω ως απλός Έλληνας πολίτης

Διαβάστε επίσης

«Έπρεπε αναδρομικώς να δικαιολογηθεί ό,τι έγινε από τους συνωμότες πολιτικούς και ορισμένους δικαστικούς λειτουργούς. Το ζήτημα ξαναέρχεται στη Βουλή για προσχηματικούς λόγους αφού είχα δεχθεί την άρση της ασυλίας μου».

Αυτό τόνισε σε σημερινές δηλώσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά το αίτημα της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς προς τη Βουλή για άρση της ασυλίας του, προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για δωροδοκία στην υπόθεση της Novartis.

«Είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν. Θα τους διαλύσω ως απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια και τα προσχήματα βουλευτών και υπουργών», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Στο αρχείο η δικογραφία της υπόθεσης σε ό,τι αφορά τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, καθώς με βάση το αποδεικτικό υλικό δεν προέκυψε καμία ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης. «Έκλεισε με καθυστέρηση 20 μηνών μια ιταμή διαδικασία σπίλωσης», τόνισε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Το ζήτημα αξιοπιστίας των προστατευόμενων μαρτύρων έθεσε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στην υπόθεση της NOVARTIS. «Προκειμένου να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη, πρέπει να γίνει έρευνα για το τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση. Δύο πρώην πρωθυπουργοί και μια σειρά υπουργών βρέθηκαν κατηγορούμενοι και ελεγχόμενοι και τελικώς δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα