back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α.Λοβέρδος: Δεν θέλω τα βουλευτικά προνόμια- Ο πολίτης έχει δικαίωμα στα νομικά όπλα

Διαβάστε επίσης

Την  πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει τα νομικά όπλα , όπως ο κάθε πολίτης, υπογραμμίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον “Αθήνα 9.84”, αναφορικά με την υπόθεση Novartis και την άρση ασυλίας του.

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε στην εκπομπή “Θα χυθεί άπλετο φως” και στον Ηλία Κανέλλη και σημείωσε ότι δεν θέλει να χρησιμοποιήσει “προνόμια και προσχήματα βουλευτών”.

“Επειδή μιλάει ένας πολίτης που δεν δέχεται υπουργικά και βουλευτικά προνόμια, γιατί στη Βουλή είπα άρση ασυλίας και δεν πρόβαλα την αναρμοδιότητα της Δικαιοσύνης. Είπα θα τους νικήσω, και μάλιστα προχώρησα, θα τους διαλύσω, με τα όπλα που διαθέτει ο κάθε Έλληνας πολίτης και η κάθε Ελληνίδα” ανέφερε ο κ.Λοβέρδος.

“Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τα προνόμια και τα προσχήματα βουλευτών και υπουργών. Όμως, ο πολίτης δεν έχει μόνο υποχρεώσεις, έχει και δικαιώματα. Όταν υφίσταται κατάχρηση εξουσίας, έχει το δικαίωμα να καταθέσει τα νομικά του όπλα που είναι η μήνυση. Δεν θέλω να κάνω συγκεκριμένη αναφορά στο ένα ή στα δύο ονόματα, αλλά θα ασκήσω το δικαίωμά μου να μηνύσω εκείνον ή εκείνους που καταχράστηκαν την εξουσία τους”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα