back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φαν Σιπ: «Το πιο σημαντικό είναι να φτιάξουμε ομάδα»

Διαβάστε επίσης

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ανδρών Τζον Φαν Σιπ μίλησε για τους στόχους του και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα τελικά του Euro. 

Στο πάνελ ήταν ακόμη, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, και ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας και ακόμη, οι συνεργάτες του Φαν Σιπ: Ρόμπ Βίτσκε και Μιχάλης Βαλκάνης.

Ο Ολλανδός εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα τελικά του Euro μέσα από τους έξι αγώνες που απομένουν αλλά όπως είπε… «Όλοι μαζί να φτιάξουμε μια νέα αρχή. Το πιο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή είναι να φτιάξουμε μια ομάδα. Αν έχεις ομάδα μπορείς να μιλήσεις για τακτική, στυλ παιχνιδιού. Είδαμε ότι υπάρχει ποιότητα αλλά και ότι η ομάδα δεν έπαιζε σε πλήρη ποιότητα. Μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Αυτή είναι η πρώτη πρόκληση για εμάς».

Για τη συνέχεια της Εθνικής στην προκριματική φάση, ο Ολλανδός προπονητής είπε… «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν εδώ. Πρέπει πάντα να πιστεύεις, να αγωνίζεσαι και να προσπαθείς. Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά όχι εκτός πρόκρισης.

Με Φινλανδία είναι πολύ σημαντικός αγώνας, πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα, υπάρχουν βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε και στο τέλος θα δούμε. Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα