back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκος Παππάς :” Ύποπτη η κατασυκοφάντηση σε βάρος της ΔΕΗ”

Διαβάστε επίσης

“Για ύποπτη κατασυκοφάντηση σε βάρος της ΔΕΗ” έκανε λόγο ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς , μιλώντας στον Αθήνα 984 και τον Βασίλη Πάικο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

“Η δική μας διακυβέρνηση υπερασπίστηκε τη ΔΕΗ . Αποσόβησε ένα κίνδυνο για το δημόσιο συμφέρον, της πλήρους ιδιωτικοποίησης , η οποία είχε σχεδιαστεί. Δεν θα συμφωνήσω με όσους περιγράφουν σκοπίμως -και θα σας έλεγα στα όρια της νομιμότητας- κατασυκοφαντούν τη μεγάλη επιχείρηση του ηλεκτρισμού της χώρας. Ακόμα και κάποιος να έχει στο μυαλό του να πουλήσει ένα περιουσιακό του στοιχείο ,νομίζω ότι το γεγονός ότι βγαίνει και το καταγγέλλει από το πρωί μέχρι το βράδυ καθιστά ύποπτη την πολιτική του στάση”.

ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά : “κάθε στιγμή που στριμώχνεται η κυβέρνηση θα πετάει τέτοιου είδους πυροτεχνήματα, τα οποία θα κρατάνε ένα -δυο εικοσιτετράωρα”

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Αναφερόμενος εξάλλου στο μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παππάς διατύπωσε την άποψη ότι ο “ ΣΥΡΙΖΑ θα μετασχηματιστεί στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Αριστεράς , η οποία θα μπορεί να εκφράσει ακόμα περισσότερο και μεγαλύτερα κομμάτια του Αριστερού και Προοδευτικού κόσμου στην Ελλάδα”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα