back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης: Kάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά του

Διαβάστε επίσης

Τις επισκέψεις του στις υπηρεσίες του Δήμου, συνέχισε και σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε την υπηρεσία Πρασίνου και Αστικής Πανίδας, στην Κατεχάκη.

« Στόχος του σχεδίου είναι το 2022 κάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά του το πολύ με δέκα λεπτά περπάτημα. Ξεκινάμε άμεσα  δουλειά», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

 

«Το πράσινο αποτελεί πυλώνα για τον πολιτισμό της καθημερινότητας και γι αυτό ξεκινάμε άμεσα τη δουλειά, προκειμένου να βελτιώσουμε την σημερινή κατάσταση», υπογράμμισε. Ο δήμαρχος Αθηναίω από τις 7:30 μέχρι τις 9:00 περπάτησε στους χώρους που στεγάζεται η Διεύθυνση και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συντηρηθεί καλύτερα το υπάρχον πράσινο αλλά και να αναπτυχθούν στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα νέες μικρές εστίες πρασίνου στις γειτονιές της πόλης.

«Οι Αθηναίοι να δουν πιο ζωντανό το πράσινο που υπάρχει στις γειτονιές τους»

«Η απόφαση είναι να δώσουμε στους εργαζόμενους τα μέσα για να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα, αλλά κι εκείνοι να βάλουν όλες τις δυνάμεις τους, ώστε το επόμενο διάστημα οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι να δουν πιο ζωντανό το πράσινο που υπάρχει στις γειτονιές τους. Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός μας είναι να ‘πρασινίσουν’ και άλλα σημεία που μπορούν να αξιοποιηθούν από τον Δήμο στις 129 γειτονιές της πόλης», τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο Σάκη Κολλάτο.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα