back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νίκη επιβίωσης ψάχνει η Εθνική με τη Νέα Ζηλανδία

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα δίνει τον πρώτο της τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, ψάχνοντας μόνο νίκη αφού σε περίπτωση ήττας αποκλείεται από τη φάση των «16».

Μετά την ήττα της από τη Βραζιλία η Ελλάδα θέλει πάση θυσία νίκη με τη Νέα Ζηλανδία σε ένα ματς στο οποίο παίζει με την …πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτούπουλου πρέπει να μάθει από τα λάθη της στο ματς με τους Βραζιλιάνους και να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη νίκη – πρόκριση, που θα της δώσει τη δυνατότητα να ελπίζει ακόμα στη διάκριση στο τουρνουά.

Μπορεί να διάλεξαν το δύσκολο δρόμο αλλά τα πάντα είναι ακόμα στο χέρι των διεθνών μας, καθώς με 3/3 στα επόμενα ματς θα βρεθούν στους «8» ότι και να συμβεί στα άλλα παιχνίδια. Η Ελλάδα είναι το φαβορί του παιχνιδιού, όμως θα πρέπει να το δείξει μέσα στο παρκέ κόντρα στη μαχητική Νέα Ζηλανδία, η οποία με νίκη είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση.

Εάν πάντως η ομάδα μας βγάλει στο γήπεδο τις δυνατότητες της και απελευθερώση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα αμυντικά συστήματα που θα εφαρμόσει ο προπονητής της Νέας Ζηλανδίας για να τον περιορίσει, δεν θα υπάρξει πρόβλημα να φτάσουμε στη νίκη. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν πως όταν ο Γιάννης βρει ρυθμό, είναι ασταμάτητος.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

10.30: Καναδάς – Σενεγάλη, ΕΡΤ Play1
11.00: Βραζιλία – Μαυροβούνιο, ΕΡΤ Sports
11.30: Τουρκία – Τσεχία, ΕΡΤ 2
11.30: Γερμανία – Ιορδανία, ΕΡΤ Play2
14.30: Λιθουανία – Αυστραλία, ΕΡΤ 3
15.00: Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία, ΕΡΤ Sports
15.30: ΗΠΑ – Ιαπωνία, ΕΡΤ 2
15.30: Δομινικανή Δημοκρατία – Γαλλία, ΕΡΤ Play1

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα