back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε ρυθμούς σάμπα και Καποέιρα η Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Το 4ο «Brazilian day in Athens» ετοιμάζεται να αναδείξει και να παρουσιάσει την κουλτούρα της Βραζιλίας στο Αθηναϊκό κοινό για ένα διήμερο στο Ζάππειο 7-8 Σεπτεμβρίου 2019 με ελεύθερη είσοδο.

Η 7η Σεπτεμβρίου ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ, είναι μια σημαντική ημέρα για τους Βραζιλιάνους καθώς είναι η ημέρα Ανεξαρτησίας της Βραζιλίας. Το 1822 ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία της Βραζιλίας.

«Brazilian day in Athens»

 Ο υπέροχος πολιτισμός της Βραζιλίας και η κουλτούρα της, αναμένεται να εξιτάρει τις αισθήσεις των Αθηναίων, που θα επισκεφθούν το Ζάππειο.

«Επιδίωξη μας  είναι η ανάδειξη της ελληνοβραζιλιάνικης φιλίας καθώς και να τιμήσουμε τη χώρα που μας φιλοξενεί επισημαίνει στον Αθήνα 9.84 η Φλάβια Βιέιρα από την ομάδα των διοργανωτών. Να προσφέρουμε μια μικρή γεύση του πολιτισμού μας στους Αθηναίους και να περάσουμε όλοι μαζί καλά με χορό, μουσική, φαγητό, ποτό και πολύ αγάπη».

Live shows με μουσική, εκθεσιακά περίπτερα με τοπικές δημιουργίες και προϊόντα, μοναδικά cocktails, όπως η διάσημη Caipirinha καθώς και Βραζιλιάνικα εδέσματα, θα συνθέσουν ένα άκρως λατινoαμερικάνικο σκηνικό κρατώντας το κέφι αμείωτο μέχρι το τέλος της εκδήλωσης με σάμπα και άλλους παραδοσιακούς χορούς. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη της Βραζιλιάνικης πολεμικής τέχνης Καποέιρα.

Πρόκειται για μια εκδήλωση του Συμβουλίου των Βραζιλιάνων Πολιτών στην Ελλάδα και φέτος διοργανώνεται από τη κα Μαρία Φερέιρα και το Cascara. Τελεί επίσης υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Πρεσβείας της Βραζιλίας.

Την εκδήλωση παρουσιάζουν:

Λάζος Μαντικός – Δημοσιογράφος, Ραδιοφωνικός παραγωγός
Danae Chaar – Ηθοποιός, μοντέλο

Ώρες λειτουργίας:

ΣΑΒΒΑΤΟ: Από τις 17:00

ΚΥΡΙΑΚΗ: Από τις 13:00

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα