back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ελλάδα-Λιχτενστάιν (21:45): Για τις λιγοστές ελπίδες

Διαβάστε επίσης

Οι ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020 εξανεμίστηκαν μετά την ήττα από τη Φινλανδία, εντούτοις η Εθνική θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της, νικώντας το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ (21:45).

Η ήττα από τη Φινλανδία με 1-0 στο Τάμπερε εξανέμισε ουσιαστικά τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020 για την Εθνική μας ομάδα. Η γαλανόλευκη έμεινε στο -8 από τους Σκανδιναβούς, στο -11 από τους πρωτοπόρους Ιταλούς, ενώ πλέον την έχει περάσει και η Βοσνία. Πλέον, κυνηγά ένα θαύμα στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του 10ου ομίλου, περιμένοντας βέβαια να χάνουν και οι άλλοι.

Δεν αποκλείεται ο Βλαχοδήμος να παίξει σε αυτό το ματς, αν και ο Μπάρκας δεν τα πήγε άσχημα στο Τάμπερε και διεκδικεί εξίσου τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Στα άκρα πίσω θα βρεθούν οι Τσιμίκας (αριστερά) και Μπακάκης, με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα να διεκδικούν τις δυο θέσεις για το κέντρο της άμυνας.

Οι Ζέκα και Σάμαρης έχουν τον πρώτο λόγο για τον άξονα, με τον Μπουχαλάκη να διεκδικεί επίσης μια θέση, ο Μασούρας θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, στο άλλο ο Λημνιός και ο Φετφατζίδης διεκδικούν μια θέση, με τον Βρουσάι να κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Κουλούρη στην επίθεση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα