back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

100 χούλιγκαν επιτέθηκαν σε 16χρονα παιδιά

Διαβάστε επίσης

Το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης η σχολή του Ολυμπιακού που εδρεύει στην πόλη έπαιζε φιλικό παιχνίδι με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου. Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο συμμετείχαν παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη ξαφνικά 100 άτομα εισέβαλλαν στο χώρο. Οι εισβολείς επιτέθηκαν στον υπεύθυνο της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, Γιώργο Χοχλάκη, τον οποίο μάλιστα χτύπησαν και με σιδερολοστό στο πρόσωπο. Επίθεση δέχτηκε και ο γιος του Γιώργου Χοχλάκη.

Οι χούλιγκανς τρομοκράτησαν και εκφόβισαν τα παιδιά που αγωνιζόταν στο φιλικό παιχνίδι με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου. Αφαίρεσαν από τους πιτσιρικάδες τσάντες, μπλούζες και οτιδήποτε έφερε πάνω τα διακριτικά του Ολυμπιακού.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα παιδιά που έζησαν το σκηνικό του τρόμου είναι φοβισμένα και τρομοκρατημένα. Ο υπεύθυνος της σχολής του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Χοχλάκης προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία και ήδη το τμήμα αθλητικής βίας είναι ενήμερο και ασχολείται με την υπόθεση.

Στέφανος Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα