back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κώστας Καραμανλής στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής: Υπερβολικό το κόστος των διοδίων της Εγνατίας οδού

Διαβάστε επίσης

Υπερβολικό χαρακτήρισε το κόστος των διοδίων της Εγνατίας οδού, όπως αυτό προσδιορίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής κατά την ακρόαση του νέου προέδρου και του νέου διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας «Εγνατία Οδός ΑΕ».

Όπως τόνισε ο κ.Καραμανλής,απαντώντας σε σχετική παρατήρηση της κ.Μπακογιάννη, η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να προχωρήσει σε αύξηση των διοδίων χωρίς να την εφαρμόσει, είναι το αποκορύφωμα του λαϊκισμού.Πάντως, ο υπουργός διευκρίνησε ότι η όποια αναπροσαρμογή των διοδίων,εμπεριέχει και διαπραγμάτευση με το ΤΑΙΠΕΔ,το οποίο είναι και υπεύθυνο για την ιδιωτικοποίηση.
Ο κ.Καραμανλής επισήμανε ότι η Εγνατία αποτελεί το μεγαλύτερο asset που έχει το ελληνικό Δημόσιο και ότι η όποια παραχώρηση θα γίνει με μεγάλη προσοχή.
Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της «Εγνατία Οδός ΑΕ»,Γιώργος Κωνσταντόπουλος,ανέφερε ότι η όποια παραχώρηση θα γίνει με το μέγιστο δυνατό τίμημα και με την απόλυτη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα