back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κάλεσε στο Καραϊσκάκη την Ακαδημία Πυρρίχιου του ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Σε μια σπουδαία κίνηση που δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας για το θλιβερό επεισόδιο που έγινε εναντίον της ομάδας Κ-16 του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι ερυθρόλευκοι.

Την Κυριακή το βράδυ όλη η Ελλάδα έμεινε άφωνη στο άκουσμα της είδησης πως 100 άτομα εισέβαλλαν σε γήπεδο που διεξαγόταν φιλικό παιχνίδι παιδιών 16 ετών για να τους πάρουν τις μπλούζες. Αποτέλεσμα αυτής της εισβολής ήταν να χτυπηθεί και ο υπεύθυνος της σχολής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι οπαδοί που εισέβαλλαν στο γήπεδο έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ. Σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ελλάδα καταδίκασε αυτό το θλιβερό γεγονός, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να είναι ενήμεροι και οι φορείς.

Πέρα από τις συγκεκριμένες ενέργειες, οι «ερυθρόλευκοι» σε μία επίδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού και μεγαλείου επικοινώνησαν με τη σχολή ποδοσφαίρου που διατηρεί ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Απηύθυναν πρόσκληση στη σχολή προκειμένου τα παιδιά της να βρεθούν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο το απόγευμα και να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά των σχολών του Ολυμπιακού το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Βόλο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση του στο facebook έκανε γνωστό πως οι Πειραιώτες κάλεσαν την Ακαδημία του ΠΑΟΚ στο φαληρικό γήπεδο σε μία προσπάθεια να κλείσει ο κύκλος της βίας στα γήπεδα.

Αναλυτικά ο Νίκος Γαβαλάς έγραψε:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε την ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα μας, τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος, Ολυμπιακός – Βόλος, στο Καραϊσκάκη.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Ολυμπιακός… Να λάβουμε κάθε πρωτοβουλία που θα κλείσει τον κύκλο της βίας και θα αναδείξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας.

Η εικόνα της συνύπαρξης της επόμενης γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις εξέδρες, είναι η δική μας απάντηση στη βία…».

Δείτε και την ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός…

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα