back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παίκτης του ΠΑΟ ο Φάουστο

Διαβάστε επίσης

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από σήμερα ο Φάουστο Τιένθα, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ για συμβόλαιο 2 χρόνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού μέσου, Φάουστο Τιένθα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Φάουστο γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1990 στη Μπανταχόθ της Ισπανίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στην ακαδημία της Μπανταχόθ, προτού τον ζητήσει η ακαδημία της Βαλένθια. Στα 19 του άρχισαν οι δανεισμοί σε ομάδες τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Αρχικά την Καραβάκα, Λα Μουέλα, Μελίγια.

Τον Ιανουάριο του 2013 η Μπέτις του άνοιξε την πόρτα της Primera Division. Το 2014 έφυγε για την Αλκορκόν στη δεύτερη κατηγορία αλλά το 2016 επέστρεψε στην Primera για λογαριασμό της Οσασούνα. Τον Ιανουάριο του 2018 μετακόμισε στην Κάντιθ ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος με την Εξτρεμαδούρα.

«Η πιθανότητα να αγωνιστείς στον Παναθηναϊκό αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ο σύλλογος είναι γνωστός σε όλους και όλοι γνωρίζουν τι έχει πετύχει. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του και να νιώσω σημαντικός μέσα στην ομάδα. Είμαι κλασικός αμυντικός μέσος με ένταση και ισορροπία στο παιχνίδι μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Φάουστο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα