back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πανηγύρι στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Διαβάστε επίσης

Ένα αστικό πανηγύρι θα στηθεί στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 21 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του Φθινοπώρου.

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης και η FIX Hellas σχεδιάζουν το 1ο Αστικό Πανηγύρι και δίνουν Ραντεβού με όλους στη Φωκίωνος σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι στην πόλη, γιορτάζοντας την παράδοση του τόπου μας.

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με σούστα, μπάλο, ικαριώτικο και άλλους γνωστούς παραδοσιακούς αλλά και πιο ιδιαίτερους τοπικούς χορούς της Ελλάδας.

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς θα επιμεληθεί η Παραδοσιακή Ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ», τα μέλη της οποίας υπόσχονται μία αξέχαστη ορχηστρικά βραδιά.

Παναγιώτης Σδούκος, Τραγούδι
Δημήτρης Στεφόπουλος, Βιολί
Δημήτρης Φυδανάκης, Λαούτο
Θανάσης Λάκκας, Κρουστά
Έκτακτη εμφάνιση: Γιάννης Σέρβος, Τσαμπούνα
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Διονύσης Λουκάτος

Στην πίστα θα απολαύσουμε γνωστούς παραδοσιακούς αλλά και πιο ιδιαίτερους τοπικούς χορούς από ελληνικά νησιά που θα μας μυήσουν στα ποικίλα είδη που συναντά κανείς σε χωριά και νησιά της Ελλάδας. Σούστα, μπάλος, ικαριώτικος και πολλά ακόμη καλούν γνώστες και μη να πιαστούν χέρι-χέρι και να μεγαλώσουν τον χορευτικό κύκλο! Λαούτο, βιολί, κρουστά μαζί με σουβλιστά ελληνικά πιάτα και παγωμένη μπύρα FIX είναι ο βασικός εξοπλισμός της γιορτής, ο οποίος θα υπάρχει φυσικά σε αφθονία για να κρατήσει το γλέντι ζωντανό για ώρες.

Οι διοργανωτές υπόσχονται «μια τελευταία μάζωξη μεταξύ φίλων λίγο πριν την επίσημη λήξη του καλοκαιριού, για να φέρει τις παρέες πιο κοντά και να δημιουργήσει τις αναμνήσεις εκείνες που η θύμησή τους θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο χειμώνα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα