back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξανά πρωτάθλημα με την τρίτη αγωνιστική

Διαβάστε επίσης

Η τρίτη αγωνιστική της Super League 1 ξεκινάει σήμερα με το ντέρμπι Ατρόμητου – ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο να ξεχωρίζουν.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
Η πρώτη φετινή επικίνδυνη έξοδος του πρωταθλητή ΠΑΟΚ θα λάβει χώρα σήμερα στις 19.00 στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος φιλοδοξεί να γίνει και φέτος όπως και πέρυσι η πρώτη ομάδα που θα «κόψει» βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς στο πρωτάθλημα.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Μπορεί οι Κρητικοί πέρυσι να έσωσαν την κατηγορία στη διαδικασία των μπαράζ, ωστόσο φέτος η κατάσταση δείχνει διαφορετική για τον ΟΦΗ ο οποίος έχει κάνει δυναμική εκκίνηση με μια ισοπαλία στην έδρα του Άρη και μια νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός – Βόλος ΝΠΣ
Μια ακόμα μοναδική παράσταση μπροστά στο κοινό του φιλοδοξεί να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Βόλο ΝΠΣ στο γήπεδο «Καραϊσκάκη». Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς τέσσερις μέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων στους ομίλους του Champions League θέλουν να κάνουν το 3/3 στη Super League, όμως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού οι Βολιώτες έδειξαν με το καλημέρα ότι δεν αστειεύονται, κερδίζοντας την 1η αγωνιστική τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και τη δεύτερη τον Άρη εντός έδρας.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

19:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – Π.Α.Ο.Κ.
19:15 Ο.Φ.Η. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
21:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

19:00 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
19:15 A.E.K. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
19:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Α.Ε.Λ.
21:30 ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα