back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η αξιοποίηση των αδόμητων οικοπέδων της Αθήνας στην ατζέντα της συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε επίσης

Η διάσωση και αξιοποίηση των αδόμητων οικοπέδων της Αθήνας ήταν από τα πρώτα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Όσον αφορά το πρώτο οικόπεδο, έκτασης 8 στρεμάτων, που βρίσκεται στην Κονίστρα, στα Πετράλωνα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε ότι η υπόθεση είναι στο ΣτΕ και ο δήμος το διεκδικεί. Σ’ ό,τι αφορά το δεύτερο οικόπεδο, 13 στρεμάτων, που ήταν το παλαιό εργοστάσιο “ΒΟΤΡΥΣ”, στα Σεπόλια, ο κ. Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει να το μισθώσει ο πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων σε ιδιώτες, εφόσον αυτό προοριζόταν για σχολικό συγκρότημα.

Εν τω μεταξύ, σε προκήρυξη για την πρόσληψη 33 συμβασιούχων προχωρά ο δήμος Αθηναίων, μετά τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι προσλήψεις αφορούν 8μηνες συμβάσεις και οι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν κυρίως στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και στα δημοτικά ιατρεία.

Στην προεδρία της ΔΕΡΑ διορίστηκε η δημοτική σύμβουλος, κ. Νίκη Αραμπατζή και αντιπρόεδρος ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πολίτης.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα