back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον «αέρα» η παραμονή του Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Διαβάστε επίσης

Η ήττα από τον Άρη δρομολογεί εξελίξεις στον Παναθηναϊκού και το μέλλον του Γιώργου Δώνη θα κριθεί στο σημερινό ραντεβού με το Νίκο Νταμπίζα και ίσως και με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η βαριά ήττα με 4-0 από τον Άρη, δρομολογεί εξελίξεις στο εσωτερικό του τριφυλλιού. Ο Γιώργος Δώνης μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια και τους είπε πως στις σκέψεις του είναι ακόμα και η αποχώρηση από την ομάδα, εφόσον αυτό μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Την απόφαση θα την πάρουν μαζί ο προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, σε συνάντηση που θα γίνει μέσα στην ημέρα στην Αθήνα, μετά την επιστροφή της ομάδας η οποία διανυκτέρευσε στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Νίκος Νταμπίζας είναι αντίθετος με το ενδεχόμενο παραίτησης του Δώνη, ιδιαίτερα παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Αρνητικοί στην αποχώρηση του εμφανίζονται και οι ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων ανέλαβαν την ευθύνη για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού. Όπως και να έχει, η βαριά ήττα έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού και η επόμενη μέρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα