18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του στο Champions League ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη 19η πρεμιέρα του σε ομίλους του Champions League, υποδεχόμενος την Τότεναμ στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 19:55.

Η ώρα της πρεμιέρας για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:55-Cosmote Sports2, με στόχο το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όπλο της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά η καυτή του έδρα, εκεί όπου οι αγγλικές ομάδες τα τελευταία χρόνια δυσκολεύονται. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει τα τελευταία δέκα χρόνια, με την Άρσεναλ να είναι η μοναδική που τον νίκησε περνώντας με 3-0 τη σεζόν 2015-16.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του τον Ρούμπεν Σεμέδο και αν ο Πορτογάλος αμυντικός πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, η 11άδα δεν πρόκειται να έχει πολλές αλλαγές συγκριτικά με αυτή που παρουσίαζε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Ο Ζοσέ Σα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ και Τσιμίκα δεξιά και αριστερά και τον Μεριά στο πλευρό του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε θα βρίσκονται στον άξονα, με τους Ποντένσε και Μασούρα στα φτερά της επίθεσης. Σε ρόλο οργανωτή και πάλι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ερωτηματικό αποτελεί η θέση στην κορυφή της επίθεσης, ανάμεσα στον Ελ Αραμπί και τον Γκερέρο, με τον δεύτερο να αποτελεί ίσως την πιθανότερη επιλογή.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα