back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Θ. Θεοχαρόπουλος για Novartis: «Πολιτική δειλία Μητσοτάκη»

Διαβάστε επίσης

Για «πολιτική δειλία» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, όσον αφορά τους χειρισμούς του στην υπόθεση Novartis, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη στάση των 2.

Τόνισε ότι με τη διαφοροποίηση στο χειρισμό του απέναντι σε Παπαγγελόπουλο – Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης, προσπαθεί να ικανοποιήσει την πλευρά Σαμαρά που επιδιώκει ρεβανσισμό, αλλά και την άλλη πλευρά, όπως αυτή εκφράζεται από τη Ντόρα Μπακογιάννη η οποία δεν θέλει προανακριτική.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά έλεγε για εξεταστικές και ειδικά δικαστήρια, και τώρα λέει άλλα, και σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός 10 ημέρες πριν τη ΔΕΘ, έλεγε ότι δεν μπορεί να πει τίποτα, πριν δει τη δικογραφία, και ότι είναι απόφαση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Χθες, τελικά και πριν τη δει, έκανε ανακοινώσεις».

Τέλος ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι διαφορετικό να έρχεται φάκελος στη Βουλή από τη δικαιοσύνη και άλλο μετά από μηνύσεις πολιτικών αντιπάλων. Αυτό είναι ρεβανσισμός”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα