back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπ. Παπαδημητρίου: «Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό»

Διαβάστε επίσης

Αίσθηση προκάλεσε στη συνεδρίαση της υπο-επιτροπής Υδάτινων Πόρων η άποψη του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι το «νερό είναι απαράδεκτα φθηνό»

Αναπτύσσοντας το σκεπτικό του, το συνέδεσε με το ζήτημα της αλόγιστης σπατάλης του, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν ήταν ακριβότερο, η σπατάλη θα μειωνόταν.

«Οι δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική, η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα», είπε και στην ερώτηση της προέδρου της επιτροπής Διονυσίας Αυγερινοπούλου αν θέτει θέμα τιμολόγησης.

H δήλωση του κ. Παπαδημητρίου προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίασε χαρακτηριστικά:”Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό”.

Κυβερνητικοί κύκλοι, έσπευσαν πάντως να ξεκαθαρίσουν ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα αύξησης στην τιμή του νερού”.

Απάντηση έδωσε μέσω ΑΝΤ1 και ο ίδιος ο Μπάμπης Παπαδημητρίου λέγοντας χαρακτηριστικά «υπάρχει μια πενία στην αντιπολίτευση και στα επιχειρήματα που αναζητούν». «Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει θέμα αύξησης των τιμών. Όμως υπάρχει ένα τεράστιο θέμα σπατάλης» τόνισε προσθέτοντας και η τιμή μπορεί να λειτουργήσει ως φόβητρο.

Στέλλα Παπαμιχαήλ, Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα