back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Π. Αγγελόπουλος: «Ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες φανέλες του κι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μίλησαν για τη νέα ιστορική όπως αμφότεροι τη χαρακτήρισαν, χρονιά.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε πρώτος το λόγο κι είπε:

«Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα μας. Αλλάζει η φανέλα μετά δύο χρόνια. Ευχαριστούμε το χορηγό, bwin, που συνεχίζει τη δεύτερη χρονιά μαζί μας από την πενταετή συμφωνία.

Ευχόμαστε να έχουμε μία πετυχημένη χρονιά στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά, τώρα ενώθηκαν όλοι μετά το Παγκόσμιο. Ευχόμαστε κι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας. Είναι μία ιστορική χρονιά, η πρώτη φορά που θα παίξουμε μόνο στην Ευρωλίγκα.

Με περισσότερες ομάδες κι είναι καλό που θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια φέτος κι οι διπλές εβδομάδες. Ελπίζουμε να πάμε καλά στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε τη στήριξη όλων που αγαπάνε την ομάδα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε με τη σειρά του:

«Ο αδελφός μου με κάλυψε. Φέτος είναι μία ιδιαίτερη, ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Ίσως αλλάξει η μοίρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ φέτος. Του ελληνικού άλλαξε σίγουρα. Είχαμε πει μέχρι τέλους και το κάνουμε πράξη. Ελπίζουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο σε όλα τα παιχνίδια, ξέρουμε πως ο κόσμος στηρίζει τις κινήσεις μας και θέλουμε να βρίσκεται κοντά μας σε αυτήν την ιστορική στιγμή».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα