back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Laver Cup: Πρεμιέρα του Τσιτσιπά απέναντι στον Φριτζ

Διαβάστε επίσης

Η μάχη της μικτής Ευρώπης με την μικτή κόσμου ξεκινά την Παρασκευή στη Γενεύη, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Τέιλορ Φριτζ στην πρώτη ημέρα του Laver Cup.

ο μεγάλο τενιστικό σόου μετρά αντίστροφα για την έναρξη του. Το Laver Cup, δηλαδή η μάχη της “Ευρώπης” με τον “Υπόλοιπο κόσμο” ξεκινά σήμερα (20/09) στη Γενεύη με ορισμένους από τους καλύτερους τενίστες του κόσμου να συμμετέχουν στο Laver Cup.

Ο προπονητής της Ευρώπης, ο θρύλος του τένις Μπιορν Μποργκ, επέλεξη το Στέφανο να αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ. Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι δυο τους εκπροσωπούν τη νέα γενιά του αθλήματος. Ο 21χρονος Αμερικανός έχει εδραιωθεί μέσα στο Τοπ50 τον τελευταίο καιρό με κορυφαία θέση του την 25η της Παγκόσμιας κατάταξης.

Την επιλογή των παικτών που εκπροσωπούν την “Ευρώπη” και τον “Υπόλοιπο κόσμο” είναι ο Μπιορν Μποργκ και ο Τζον ΜάκΕνρο αντίστοιχα. Κάθε ομάδα έχει από έξι παίκτες οι οποίοι τίθενται αντιμέτωποι σε μονούς και διπλούς αγώνες. Στα δύο χρόνια που διεξάγεται το τουρνουά η Ευρώπη έχει κερδίσει και τις δύο φορές.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

14:00 Ντομινίκ Τιμ – Ντένις Σαποβάλοφ

16:00 Φάμπιο Φονίνι – Τζακ Σοκ

20:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Τέιλορ Φριτζ

22:00 Φέντερερ/Ζβέρεφ – Σαποβάλοφ/Σοκ

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα