back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Τη δημιουργία ενός ενός «Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ» ύψους 500 δισεκατομμυρίων ευρώ, με στόχο την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας προτείνουν από κοινού Γερμανία και Γαλλία, όπως ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου η Άνγκελα Μέρκελ και ο Εμανουέλ Μακρόν, έπειτα από τηλεδιάσκεψη.

Το μήνυμα πως η ελεύθερη κυκλοφορία και μετακίνηση αποτελεί θεμελιώδες τμήμα του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, στέλνουν οι υπουργοί Εξωτερικών 11 κρατών-μελών της ΕΕ με κοινή τους διακήρυξη.

Μόλις δύο είναι τα νέα κρούσματα από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Στους 165 ανέρχονται οι νεκροί. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.836, διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 24 ασθενείς ενώ από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν εξέλθει 90 ασθενείς.

«Οι πρώτες δύο εβδομάδες σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων έχουν στεφθεί με επιτυχία όσον αφορά στο υγειονομικό σκέλος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος προανήγγειλε εκ νέου την παρουσίαση, εντός των επόμενων ημερών, συνεκτικού σχεδίου για τον τουρισμό το οποίο θα περιλαμβάνει και τα θέματα εργασίας, φορολογίας και ρευστότητας.

Έντονη κριτική από τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Ανοιχτή Πόλη Νάσο Ηλιόπουλο για την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων, με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών. Δεν είναι πανάκεια για την στήριξη της εστίασης και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, τόνισε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Νάσος Ηλιόπουλος, σημειώνοντας ότι σχετική υπουργική τροπολογία βρίθει αντιφάσεων και ασαφειών που παρέχουν ιδανικό έδαφος για αδιαφανείς συναλλαγές και εξυπηρετήσεις.

Στο επίκεντρο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης η Ελλάδα, με εικόνες από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης που άνοιξε και πάλι για να υποδεχθεί κοινό και τουρίστες. Το χώρο επισκέφθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπουλου με αφορμή το άνοιγμα των αρχαιολογικών χώρων στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων.

Και ο καιρός,

Γενικά αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα – Θερμοκρασία από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία αυτή την ώρα στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα