back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Super League: Στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Τρία ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (21/9) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, με την αναμέτρηση στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ (20:30) να ξεχωρίζει.

Οι γηπεδούχοι που έχουν ξεκινήσει με το αριστερό το πρωτάθλημα και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σπάσουν το ρόδι υποδέχονται την Ένωση που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου.

Για τον Παναιτωλικό, ο Λουίς Κάστρο δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μαρσιάλ και Ρομάν, όπως και τους Μιμίτο και Ντουάρτε. Όσο για τους φιλοξενούμενους, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Σιμάο που έμεινε εκτός τελευταία στιγμή, εν αντιθέσει με τον Μάνταλο, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή και το βασικό σχήμα.

Στα άλλα ματς της ημέρας, στις 17:15 ο Βόλος φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι μπορεί να γνώρισαν βαριά ήττα (5-0) στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν ήδη συγκεντρώσει 6 βαθμούς και ψάχνουν μία ακόμα εντός έδρας νίκη. Από την άλλη οι Κρητικοί είναι από τις ομάδες που παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα και θα παραταχθούν με στόχο να διευρύνουν το σερί τους.

Στις 19:30 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν επειγόντως βαθμούς. Ο Αστέρας παραμένει κολλημένος στους 0 βαθμούς και αναζητά θετικό αποτέλεσμα. Όσο για τους Περιστεριώτες, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς και αναζητά την πρώτη της νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League:
Σάββατο 21/9
17:15 Βόλος – ΟΦΗ
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
20:00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Κυριακή 22/9
15:00 ΑΕΛ – Ξάνθη
18:30 ΠΑΟΚ – Άρης
19:30 Λαμία – Πανιώνιος
20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα